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(Testo blu in italiano)
Oggi spegne 52 candeline Vito Schiavo. Quando a Parma si parla di cappuccini ti viene subito in mente quelli che Vito serve da quasi 30 anni nei bar di Parma.
Originario di Laurino in provincia di Salerno, Vito da oltre 30 anni risiede a Parma, perciò lo si può considerare “Pramzàn” a tutti gli effetti. Anche se non ha abbandonato il suo accento, Vito quando parla gli piace inserire nei suoi discorsi alcune battute in puro dialetto parmigiano. Ecco qui alcune fotografie di cokteil e cappuccini che Vito serve ai suoi clienti.
Se lo si vuole andare a trovare e se si vuole gustare alcuni dei suoi “capolavori” favolosi lo si trova al mattino nel bar SS 9 Caffetteria Pasticceria pizzeria Tramonti 2 in via Emilio Lepido 207 a San Prospero Parmense.Buon compleanno a Vito.
Oggi spegne 52 candeline Vito Schiavo. Quando a Parma si parla di cappuccini ti viene subito in mente quelli che Vito serve da quasi 30 anni nei bar di Parma.
Originario di Laurino in provincia di Salerno, Vito da oltre 30 anni risiede a Parma, perciò lo si può considerare “Pramzàn” a tutti gli effetti. Anche se non ha abbandonato il suo accento, Vito quando parla gli piace inserire nei suoi discorsi alcune battute in puro dialetto parmigiano. Ecco qui alcune fotografie di cokteil e cappuccini che Vito serve ai suoi clienti.
Se lo si vuole andare a trovare e se si vuole gustare alcuni dei suoi “capolavori” favolosi lo si trova al mattino nel bar SS 9 Caffetteria Pasticceria pizzeria Tramonti 2 in via Emilio Lepido 207 a San Prospero Parmense.Buon compleanno a Vito.
(Testo giallo dialetto parmigiano)
Bon compleàn a Vito Schiavo, p’r i clienti Vito. Barman elegànt e d’ecesjón.
Bon compleàn a Vito Schiavo, p’r i clienti Vito. Barman elegànt e d’ecesjón.
Incó a zmòrsa 52
candlén’ni Vito Schiavo. Cuand a Pärma a s’ pärla äd capusén a t’ vén sùbbit in ménta còjj che Vito al sarvìssa da cuäzi 30 an’ in-t-i bar äd Pärma.
Originäri äd Laurino in provincia äd Salèron, Vito da pù äd 30 an’ al stà a Pärma, perciò al podèmma considerär Pramzàn a tutt j efét. Anca s’ al n’ à mìga ancòrra bandonè la so parläda, Vito cuànd al pärla agh’ pjäz mèttor in-t-i so discórs socuànt batùdi in djalètt pramzàn. Ecco chì sòtta socuànt fotografjj äd cokteil e capusén che Vito al sarvìssa ai so cliènt.
S’ al vrèmma andär a catär e s’ a s’ vól gustär i so “caplavór” favolóz al spól catär ala matén’n in-t-al bar SS 9 Cafeterìa Pasticerja pisseria Tramonti 2 in via Emilio Lépid 207 a San Pròspro Parméns. Bon compleàn a Vito
(Tgnèmmos vìsst)
En. Ma.Originäri äd Laurino in provincia äd Salèron, Vito da pù äd 30 an’ al stà a Pärma, perciò al podèmma considerär Pramzàn a tutt j efét. Anca s’ al n’ à mìga ancòrra bandonè la so parläda, Vito cuànd al pärla agh’ pjäz mèttor in-t-i so discórs socuànt batùdi in djalètt pramzàn. Ecco chì sòtta socuànt fotografjj äd cokteil e capusén che Vito al sarvìssa ai so cliènt.
S’ al vrèmma andär a catär e s’ a s’ vól gustär i so “caplavór” favolóz al spól catär ala matén’n in-t-al bar SS 9 Cafeterìa Pasticerja pisseria Tramonti 2 in via Emilio Lépid 207 a San Pròspro Parméns. Bon compleàn a Vito
(Tgnèmmos vìsst)
Nelle foto: Vito Schiavo mentre serve i suoi cokteil e alcuni dei suo cappuccini capolavori.
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