Questa è la testimonianza fotografica dei migliori anolini di Parma fatti da nonna Lina, mamma di Cristina Cabassa e suocera di Enrico Maletti. e nonna di Marco e Pietro. Anolini fatti nel rispetto della tradizione Parmigiana. Meritano il primo posto in assoluto. Anche Briciola è d’accordo. BUON NATALE A TUTTI I PARMIGIANI
Finalmént l’é Nadäl. I pu bón Anolén äd Pärma j én còj fat da nòna Lina.
Còsste l’é la testimonjànsa fotografica di pu bón anolén äd Pärma fat da nòna Lina, mädra äd Cristina Cabassa e nòna (suocera) d’ Enrico Maletti. e nòna äd Marco e Pietro. Anolén fat in-t-al rispét dìl tradisjón Pramzàni. I mériton al prìmm posto in asolut. Anca Briciola l’é d’acòrdi. BÓN NADÄL A TUTT I PRAMZÀN.
Tgnèmmos vìsst.
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