Sälsa par ròst
Ingredjént:
Fónd äd cotùra dal ròst, méz bicér d’àcua, un pomm-da-téra, tri cuciär d’azèjj, óv e säl.
Filträr e zgrasär al fónd äd cotùra dal ròst, mèttrol in-t-na dgàma, mètt’r insèmma al pomm-da-téra tajè a fètti, l’àcua, l’azèjj, fär cózor adäzi par cuìnndoz minùd e mezdär de spèss. Tirär via dal fógh e pasär tutt in-t-al schìssa pomm-da-téra, zontär al giäld äd l’ óv crud. Compagnär al ròst con cla sälsa chì.
(Testo blu in Italiano)
Salsa per gli arrosti
Fónd äd cotùra dal ròst, méz bicér d’àcua, un pomm-da-téra, tri cuciär d’azèjj, óv e säl.
Filträr e zgrasär al fónd äd cotùra dal ròst, mèttrol in-t-na dgàma, mètt’r insèmma al pomm-da-téra tajè a fètti, l’àcua, l’azèjj, fär cózor adäzi par cuìnndoz minùd e mezdär de spèss. Tirär via dal fógh e pasär tutt in-t-al schìssa pomm-da-téra, zontär al giäld äd l’ óv crud. Compagnär al ròst con cla sälsa chì.
(Testo blu in Italiano)
Salsa per gli arrosti
Ingredienti:
Fondi di cottura dell’arrosto, mezzo bicchiere d’acqua, una patata,tre cucchiai di aceto uovo e sale.
Filtrare e sgrassare il fondo di cottura dell’arrosto, metterlo in un tegame, mettere insieme la patata tagliata a fette, l’acqua, l’aceto, far cuocere adagio per quindici minuti, mescolare spesso. Togliere dal fuoco e passare il tutto in uno schiacciapatate, aggiungere il tuorlo d’uovo crudo. Accompagnare l’arrosto con questa salsa.
Fondi di cottura dell’arrosto, mezzo bicchiere d’acqua, una patata,tre cucchiai di aceto uovo e sale.
Filtrare e sgrassare il fondo di cottura dell’arrosto, metterlo in un tegame, mettere insieme la patata tagliata a fette, l’acqua, l’aceto, far cuocere adagio per quindici minuti, mescolare spesso. Togliere dal fuoco e passare il tutto in uno schiacciapatate, aggiungere il tuorlo d’uovo crudo. Accompagnare l’arrosto con questa salsa.
Nessun commento:
Posta un commento